Dokładnie tak. Zrób patent, zdobądź papiery prowadzącego strzelanie i tak jak powiedział kolega wyżej - ludzie z tą zajafką pomagają sobie gratis - strzelając zapraszają nowych na strzelnicę i tłumaczą co i jak. Ponadto większość instruktorów na dobrych strzelnicach też to robi i przy okazji dba o bezpieczeństwo.slaw29 pisze: czw 11.paź.2018 - 13:00 Umówiłem się z kolegami na Bańgowie i pokazali co i jak nikt pieniązków nie wołał . Też kilkukrotnie pokazałem co i jak innym kolegom . Też nie wołałem .
Człowieku Generalnie towarzystwo pasjonatów Pomaga sobie gratis . Jak chcesz robić to za pieniądze to zrób sobie papiery , zarejestruj działalność i się dowiesz po ile fiolkę będziesz musiał sprzedawaćżeby na ZUS zarobić .
Chłopie eksportuję swoje usługi do 60 krajów na świecie w tym do Chin a ty mi o biznesie opowiadasz .
Jesteś rewolwerowym świeżakiem z Łodzi lub okolic? Chętnie pomogę!
Re: Jesteś rewolwerowym świeżakiem z Łodzi lub okolic? Chętnie pomogę!
-
- Bywalec
- Moja broń: Remigton NMA x 2, Colt SAA
aghhhhrrrr, padłemNew redneck pisze: wt 16.paź.2018 - 23:57 Emocje jak na grzybobraniu (z całym szacunkiem dla grzybiarzy).

p.s.1 często wydaje mi się, ze za dużo emocji na tym forum. więcej wzajemnego szacunku nie zaszkodzi

p.s.2 żeby nauczyć się podstaw strzelania z CP (zastrzegam, że pisze o rewolwerach) wystarczy aby na pierwsze strzelanie umówić z kimś kompetentnym. tu naprawdę nie potrzeba żadnej działalności, uprawnień, wystarczy że kompetencje kolegi nauczyciela będą wynikać z doświadczenia. natomiast jeśli ktoś chce za to pobierać kasiorkę większą niż zwrot za proch, kapiszony i kule to uczciwie wpierw trzeba mieć kurs instruktora i działalność...
Potrzebuję angielski odpowiednik lub coś podobnego
Chuj wam w dupę czarnoprochowi "Janusze "
Autor najlepszego tekstu w języku szekspira dostanie czapeczkę z tym tekstem gratis lub koszulkę jeśli będzie rysunek .Koszty wysyłki pokryję . Rysunek nie może być " full kolor" dobrze aby był czarno biały w rozdzielczości co najmniej 150 dpi .
Ktoś ma jakieś ciekawe pomysły graficzne czy tekstowe na froncie walki z cwaniactwem .
Chuj wam w dupę czarnoprochowi "Janusze "
Autor najlepszego tekstu w języku szekspira dostanie czapeczkę z tym tekstem gratis lub koszulkę jeśli będzie rysunek .Koszty wysyłki pokryję . Rysunek nie może być " full kolor" dobrze aby był czarno biały w rozdzielczości co najmniej 150 dpi .
Ktoś ma jakieś ciekawe pomysły graficzne czy tekstowe na froncie walki z cwaniactwem .
- FunkyKoval5
- Bywalec
- Moja broń:
Big black dick in your ass, you fucking black power Janus...lub coś w ten deseń, improwizowałem trochę nieskładnie...

- RedGuy
- Stary bywalec
- Moja broń:
Czyżbyś chciał jakimś zagramanicznym kolegom życzenia podesłać? 

Nie ino zima idzie i do koszulki z napisem
Uśmiechnij się jutro
możesz nie mieć zębów
Musze kombinować czapkę bo mi włosy do reszty wypadły
od nadmiaru testosteronu .
Ponadto takie popularne hasło można by wysyłać hurtowo Januszom z działu Przypałowe Aukcje jak choćby temu
https://allegro.pl/dubeltowka-czarnopro ... ml#thumb/5
Choć patrząc na politykę tolerancji dla różnych kolorów to należało by się zastanowić nad zmianami
/www.miejski.pl/slowo-Chuj+ci+w+plecy
Uśmiechnij się jutro
możesz nie mieć zębów
Musze kombinować czapkę bo mi włosy do reszty wypadły

Ponadto takie popularne hasło można by wysyłać hurtowo Januszom z działu Przypałowe Aukcje jak choćby temu
https://allegro.pl/dubeltowka-czarnopro ... ml#thumb/5
Choć patrząc na politykę tolerancji dla różnych kolorów to należało by się zastanowić nad zmianami
/www.miejski.pl/slowo-Chuj+ci+w+plecy
Ja pi(@!$!@$ padłem widząc tę dubeltówkę XD. Anyway - w ,,zachodniej terminologii - jest słówko REDNECK" - mniej więcej oznacza ono właśnie takiego ,,janusza"

Nie powinno być fuck zamiast fucking ?
- FunkyKoval5
- Bywalec
- Moja broń:
Fucking czyli potocznie "pierdolony" lub po staropolsku"chędożony"...jeśli oczywiście się nie mylę...
...i miało być black powder...(cholerny słownik:-)

...i miało być black powder...(cholerny słownik:-)
a nie lepiej zrobic to w desen
"suck my balls you retarded muzzleloader greenhorn fags"?
"suck my balls you retarded muzzleloader greenhorn fags"?
Google se słabo radzi z tłumaczeniem
Przetłumaczysz ?
No i chyba nie ma nic o Januszach
Ale zapowiada się dobrze

No i chyba nie ma nic o Januszach

slowo w slowo bylo by dziwnie ale w wolnym tlumaczeniu to znaczy "ssijcie mi jaja wy opoznione w rozwoju niedoswiadczone w czarnoprochowcach pedaly".
ssijcie mi jaja w angielskim ma znaczenie cos na zasadzie "mam was w dupie"
ssijcie mi jaja w angielskim ma znaczenie cos na zasadzie "mam was w dupie"
- RedGuy
- Stary bywalec
- Moja broń:
Wracając do tematu. Idąc na strzelnicę w odzieniu z takim napisem raczej nie będziesz wyglądał na mentora dla czarnoprochowych nowicjuszyslaw29 pisze: czw 11.paź.2018 - 13:00 Umówiłem się z kolegami na Bańgowie i pokazali co i jak nikt pieniązków nie wołał . Też kilkukrotnie pokazałem co i jak innym kolegom . Też nie wołałem .

-
- Bywalec
- Moja broń: liczna
uwaga na literowkę w prochu,bo jeszcze czarne pantery się słusznie badz nie obrażą....
Jakież moje szczęście że na nic nie muszę wyglądaćWracając do tematu. Idąc na strzelnicę w odzieniu z takim napisem raczej nie będziesz wyglądał na mentora dla czarnoprochowych nowicjuszy

Dwóch kolegów którzy podali hasła w konkursie wygrywa czapeczki z wymyślonymi przez nich samych napisami : Koval i Fuelcare( termin realizacji niestety do miesiąca )
Proszę o podanie danych adresowych i hasła jakie ma być na czapeczce na adres meilowy: palisie(małpa)onet.pl
Do tygodnia hasło jeszcze możecie zmodyfikować wedle życzenia .