Jakby kolega od pasieki się nie wywiązał z obietnicy to będę się odzywał :) A sok był truskawkowy ale też pasował :D Trzeba na beżowym zapytać w dziale dla początkujących jaki sok do kaszy :D:D:D:D
Sądzę, że najważniejszy jednak wzór ze znawstwem wymalowany na kaszy. Bez tego - cały trud strzelca idzie na marne. Taki a nie inny "napis" powoduje, że molekuły kaszy , soku i wosku będą układały się w sposób absolutnie unikalny i co najważniejsze optymalny dla celności testowej lufy.
A już sam rodzaj soku to sprawa drugorzędna jak i grubość kaszy czas gotowania i temperatura podania
Ale nikt nie zapyta jakie mleko było, czy 2% czy 3,2% od razu widać że amatorszczyzna. Żenada, piszę do administratora globalnego żeby to wyrzucił, ani słowa jaka ziarnistość kaszy, jaka naważka na litr mleka, ten wątek niczego nie wnosi ;D No nie no cały temat duperelny i do usunięcia ;D (cytuję ;D)
Matlak pisze:Ale nikt nie zapyta jakie mleko było, czy 2% czy 3,2% od razu widać że amatorszczyzna. Żenada, piszę do administratora globalnego żeby to wyrzucił, ani słowa jaka ziarnistość kaszy, jaka naważka na litr mleka, ten wątek niczego nie wnosi ;D No nie no cały temat duperelny i do usunięcia ;D (cytuję ;D)