Czy to znaczy, że on handluje gdzieś w jakimś kącie?jak przyskrzynią Pana co zaopatruje te okolice w pędnik i pokątnie handluje bronią CP(
Kolejny debil
-
Magua
- Stary bywalec
- Moja broń:
Re: Kolejny debil
Niee to po prostu sa wizje kolejnego wcielenia .44 vel smith, vel.... cattelman45 czyli nasz slynny znany i niekochany Łukasz Slowikowski ktory wpadl tydzien po ostatnim banie w grudniu 24roku sie zarejestrowacMagua pisze: ndz 05.lip.2026 - 16:20Czy to znaczy, że on handluje gdzieś w jakimś kącie?jak przyskrzynią Pana co zaopatruje te okolice w pędnik i pokątnie handluje bronią CP(![]()
-
Czarnowidz
- Stary bywalec
- Moja broń: Remington NMA1858 uberti TI, Kentucky flintlock
Niektórzy chcą mieć koniecznie papier na brak papieru a inni - jak widać - szukają tego co nie legalne w tym co stało się legalne.
"Wczorajsze prawo dzisiejszym zwyczajem" - jak mawiał klasyk.
Prawo można zmienić szybko, mentalność zmienia się długo...
"Wczorajsze prawo dzisiejszym zwyczajem" - jak mawiał klasyk.
Prawo można zmienić szybko, mentalność zmienia się długo...
To i tak nic w porownaniu do komedii jaka sie roztacza wokol ebikow. 
-
Cattleman45
- Moja broń: Colt Cattleman Uberti
Maciek Wesołowski vel Vegvisir vel scraab chyba się zakochał we mnie. Nic z tego, jestem heteroscraab pisze: ndz 05.lip.2026 - 16:53Niee to po prostu sa wizje kolejnego wcielenia .44 vel smith, vel.... cattelman45 czyli nasz slynny znany i niekochany Łukasz Slowikowski ktory wpadl tydzien po ostatnim banie w grudniu 24roku sie zarejestrowacMagua pisze: ndz 05.lip.2026 - 16:20Czy to znaczy, że on handluje gdzieś w jakimś kącie?jak przyskrzynią Pana co zaopatruje te okolice w pędnik i pokątnie handluje bronią CP(![]()
![]()
Mylisz osoby dziadku z KaczorówCattleman45 pisze: pn 06.lip.2026 - 14:43Maciek Wesołowski vel Vegvisir vel scraab chyba się zakochał we mnie. Nic z tego, jestem heteroscraab pisze: ndz 05.lip.2026 - 16:53Niee to po prostu sa wizje kolejnego wcielenia .44 vel smith, vel.... cattelman45 czyli nasz slynny znany i niekochany Łukasz Slowikowski ktory wpadl tydzien po ostatnim banie w grudniu 24roku sie zarejestrowac![]()
![]()
Jak zwykle głowa niedomaga i własnie przyznałes mi racje
Anyway jest to najwłasciwszy i jedyny temat dla ciebie na tym forum.
Wyjasnij moze logicznie ludziom po co siedzisz tu gdzie nikt ciebie nie chce i nie potrzebuje czego dowodem były wielokrotne bany?
-
Czarnowidz
- Stary bywalec
Mówiłem że po czarnoprochowcach rządzący będą chcieli zakazać wiatrówek! Poproszę bardzo, właśnie to pokazali.
https://youtu.be/RoKnBVdL3mc?si=FnVTnwRlakEFZClt
https://youtu.be/RoKnBVdL3mc?si=FnVTnwRlakEFZClt
Taka troche rozprawka na temat durnej rolki uj wie kogo ? W necie jest cala masa jeszcze glupszych wrzutek i one swiadcza tylko niestety o jednym- postepujacej demencji w spoleczenstwie.
-
Czarnowidz
- Stary bywalec
Tak. Ale to pokazuje kierunek w jakim to idzie, że na czarnoprochowcach się nie skończy, następne będą wiatrówki, łuki, proce, dmuchawki, noże, śrubokręty, gałki od zaworów, zdjęcia rysunki i schematy broni... a znając zamordystyczne podejście naszych polityków to w naszym wydaniu będziemy mieli jeszcze gorzej niż to jest np. w Wielkiej Brytanii.
Dlatego powtarzam za towarzyszem Stalinem: "Ani kroku w tył!"
Dlatego powtarzam za towarzyszem Stalinem: "Ani kroku w tył!"
Wiemy to z doswiadczenia innych, zachodnich superrajów...