Cattleman
- f@za
- Moja broń: wiatrem pędzone
Re: Cattleman
Toś mnie uspokoił , nie chcesz kupić remika w inox-ie
- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Tarnowa :)
Zwariowałeś ??? W inoxie ????? Dość tego.. Wzywam odpowiednie służby ! Łola.....a przecie to nie histeryczne.... . A żebym nie miał to i bym se kupił
- f@za
- Moja broń: wiatrem pędzone
No dobra, czas zacząć polowanie na Cattlemana
Panowie,
Europejska Karta Broni Palnej jest dokumentem potwierdzającym uprawnienie do posiadania broni palnej.
Skoro policja wydaje go na cattlemany osobom, które nie posiadają pozwolenia na broń palną to czy sobie zdają z tego sprawę czy nie, potwierdzają, że posiadacz cattlemana posiada go legalnie. Czyli wprost stwierdzają, że jest to broń rozdzielnego ładowania wytworzona przez 1885 rokiem lub replika takiej broni, bo nie ma innej możliwości żeby posiadać broń palną bez pozwolenia.
Europejska Karta Broni Palnej jest dokumentem potwierdzającym uprawnienie do posiadania broni palnej.
Skoro policja wydaje go na cattlemany osobom, które nie posiadają pozwolenia na broń palną to czy sobie zdają z tego sprawę czy nie, potwierdzają, że posiadacz cattlemana posiada go legalnie. Czyli wprost stwierdzają, że jest to broń rozdzielnego ładowania wytworzona przez 1885 rokiem lub replika takiej broni, bo nie ma innej możliwości żeby posiadać broń palną bez pozwolenia.
- Ursus_c35
- Stary bywalec
- Moja broń: RUGER OLD ARMY & MAYNARD z Tarnowa :)
W rzeczy samej.