Cześć,
czy można wjechać do Danii legalnie, bez zgłaszania tego, z repliką pistoletu CP sprzed 1885r. z wyrobioną EKB?
Nie chcę tam strzelać, ani handlować. Docelowo jadę gdzie indziej, ale spędzę w Dani ok 2 tygodnie.
Wyjazd do Danii
- f@za
- Moja broń: wiatrem pędzone
Re: Wyjazd do Danii
Czy Dania należy do UE?
https://gunmag.pl/europejska-karta-broni/
https://gunmag.pl/europejska-karta-broni/
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
BYł danexit? Kiedy wystąpili?
- f@za
- Moja broń: wiatrem pędzone
Każdy średnio bystry z IQ odkurzacza czegoś takiego by nie napisał . Można z kimś się nie zgadzać, mieć jakieś animozje, odmienne zdanie. Ale żeby zaraz wyjeżdżać z debilami ? Sssory stary ale nie pokazałeś klasy i siebie w dobrym świetle...
Ps.
Mój odkurzacz po pracy trafia do bazy, ja nie zawsze, widocznie jestem od niego głupszy
-
- Stary bywalec
- Moja broń:
Spoko kolego f@za. Scraab, jak kazdy intenetowy trol, myśli, że mnie w ten sbosób wkurzy i wywoła awanturę.
Ja ci to, scraab, kochaneczku, wytłumaczę.
Otóż, jesli odpowiadasz na pytanie bez uprzedniego jego zacytowania, znaczy to, ze odpowiadasz na post bezpośrednio nad twoim. Tak to już jest na forach, głuptasku.
Ja ci to, scraab, kochaneczku, wytłumaczę.
Otóż, jesli odpowiadasz na pytanie bez uprzedniego jego zacytowania, znaczy to, ze odpowiadasz na post bezpośrednio nad twoim. Tak to już jest na forach, głuptasku.
No to twoj problem. Ja zawsze trafiam tam gdzie chce
Apropos wypierdow magua to mam go w zbanowanych wiec nie widze i nie chce widziec postow jakis niepelnosprytnych osobnikow
Apropos wypierdow magua to mam go w zbanowanych wiec nie widze i nie chce widziec postow jakis niepelnosprytnych osobnikow