Trudno zrozumiec panie no namie, ze mnie nie interesuja zawody snajperow cp? Mnie interesuje dystans łowiecki i w tym sie skutecznie szkolę za kazdym razem. Powiekszanie sobie zawartosci gatek tradycją i 300+ metrami po prostu mnie nie obchodzilo nigdy. Fajnie ze ktos zdobywa medal, czysci lufe co strzal itp. Ale ja nie czyszcze co strzal tylko po powrocie ze strzelnicy gdzie tych strzalow padnie kilkadziesiat. Zwykle ok 30 na karabin.Magua pisze: ↑ndz 08.paź.2023 - 00:01Otóż to. Opisałem metodę stosowaną przez strzelców zdobywajacych medale na MP. Na przemyslenia imternetowych no name'ów nie warto zwracać uwagi.Nie stosujesz takiej metody bo uważasz ją za niepotrzebną, pokaż tarczę z 300m a ja pokażę swoją z czyszczeniem lufy,
Jak bede chcial sie bawic w snipera i podziurawic tarcze na duzym dystansie to wyciagne swd albo mysliwską 308 i bedzie zabawa w snipera

Z przyczyn kyore nie raz opisywalem w postach wole jednak bawic sie odprzodowcem i czerpac przyjemnosc z jego zalet. Wsadzic naboj w komore i palnac do tarcxy z optyką to kazdy laik potrafi
Z Bogiem