scraab pisze: ↑czw 23.mar.2023 - 21:45
Tak dla przypomnienia, bronić sie mozna czymkolwiek w tym ucieczką. Ale broń jest stworzona do obrony. To spatrzony i zgnity system powoduje ze to sie tu widzi jedynie jako element sportu czy kolekcji.Wy tego systemu zmienic nie chcecie co sugeruja wasze wypowiedzi. I taki Mosznej bedzie swoje bzdety z moszny wypowiadal bezkarnie
Jeszcze trochę i trzeba będzie zmienić nazwę Forum...
NIE, NIE CHCEMY ŁAZIĆ PO ULICACH Z NAŁADOWANĄ BRONIĄ...
A to jeszcze tak nie jest? Po co krzyczysz swoje zdanie? Powiedziales raz, kto chce to je zrozumie kto nie to oleje. Ja nie sugeruje sie niczyimi opiniami. Bede chcial to wezme pod uwage nie to nie.
W czym przeszkadzac ma mi ktos z klamką?
Mi przeszkadzac moze predzej nieodpowiedzialny policjant ktory manifestuje swoje wladztwo wymuszajac kolejne mandaty na ludziach niz Kowalski w biedrze z cp za paskiem. Wiec jesli ktos nosi klame zeby manifestowac swoja wyższość to jest debilem jakiego nalezy tępic, bardzo wielu takich w sluzbach jest. A jak nosi bo sie czuje z tym szczesliwszy to niech sobie nosi
Chłopiec z Chyloni pisze: ↑czw 23.mar.2023 - 21:24
[...] Ja powinienem posiadać a wy pachołki nie."
Łomatttko łojeeezu, Chłopcze z Chylonii! Żeby tylko w/w cytatu ani n/w zdjęcia pt."Z.Z. po roku permanentnego noszenia za paskiem Glocka co my wylazł w miejscu klocka" nasz umiłowany w Zj...j Prawicy Z.Z.ksywa "ZERO" (nie mylić ze znanym z wyjątkowych osiągów myśliwcem o tej samej nazwie bo to by myśliwcowi sporo ujęło... ) nie zobaczył bo na jego rozkaz "Załoga Dżi" godz. 6.zero zero drzwi i okna porozbiero... A poza tym bardzo dobrze! Dużo celnych strzałów, Zera niewypałów, Zera samostrzałów!
Łomatttko łojeeezu, Chłopcze z Chylonii! Żeby tylko w/w cytatu ani n/w zdjęcia pt."Z.Z. po roku permanentnego noszenia za paskiem Glocka co my wylazł w miejscu klocka" nasz umiłowany w Zj...j Prawicy Z.Z.ksywa "ZERO" (nie mylić ze znanym z wyjątkowych osiągów myśliwcem o tej samej nazwie bo to by myśliwcowi sporo ujęło... ) nie zobaczył bo na jego rozkaz "Załoga Dżi" godz. 6.zero zero drzwi i okna porozbiero... A poza tym bardzo dobrze! Dużo celnych strzałów, Zera niewypałów, Zera samostrzałów!