Najlepszy pokrowiec do Sharps .45Sag 3,25''
-
- Moja broń: Sharps ,Rolling Block,Remington,Walker
Najlepszy pokrowiec do Sharps .45Sag 3,25''
Możecie polecić taki pokrowiec?
- zbiho
- Stary bywalec
- Moja broń: .31"
Re: Najlepszy pokrowiec do Sharps .45Sag 3,25''
Tylko kufer.
-
- Moja broń: Sharps ,Rolling Block,Remington,Walker
Jaki Polecasz?
-
- Bywalec
- Moja broń: brak
Kufry to Kolega znajdzie w sieci, raczej produkty z renomą np. Beretta, skorupa to albo aluminium, albo tworzywo, ale poniżej 400 zł trudno coś dobrego kupić. Ja zlecam to stolarzowi, skrzynia ze sklejki, kołkowana plus obejmy pod konkretny model i broń jest doskonale zabezpieczona.
Z ciekawosći zapytam bo moje doświadczenie ogranicza się do rewolwerów.
Na strzelnicę również w skrzyniach wozicie swoje karabiny/sztucery czy jednak da się ogarnąc to w czymś "miększym" ?
Na strzelnicę również w skrzyniach wozicie swoje karabiny/sztucery czy jednak da się ogarnąc to w czymś "miększym" ?
- zbiho
- Stary bywalec
- Moja broń: .31"
Oczywiście że w skrzyniach i kufrach, choćby po to zeby odłożyć karabin na chwilę a nie opierać go o ścianę.
- mar_kow
- Stary bywalec
- Moja broń: skuteczna
Oczywiście da się w czymś "miększym", przy czym dobry pokrowiec np. Wisporta też do tanich nie należy. Osobiście preferuję pokrowce bo dodatkowe kieszenie, organizery pozwalają na wygodny transport dodatkowych gadżetów. Fajne są też pokrowce w formie plecaka. Mam strzelnicę oddaloną od utwardzanych dróg i jeżeli pogoda jest niesprzyjająca muszę auto zostawiać przy drodze i drałować kilkaset metrów. Wtedy taki plecak jest nieoceniony.
Oferta pokrowców jest różna, ważne aby oprócz piankowej osłony miały dodatkowo mocowania broni aby nie latała jak żyd po pustym sklepie.