Witam Wszystkich,
Czy któryś z forumowiczów korzysta ze strzelnicy myśliwskiej w Brzeszczach k. Oświęcimia? Jako nowy użytkownik i świeżak w temacie CP jeszcze tam nie byłem, ale mam do tej strzelnicy 6km więc będę tam chyba stałym bywalcem
Strzelnica - Brzeszcze
Re: Strzelnica - Brzeszcze
Podobno jakieś patafiany narobiły tam dymu i od tego czasu dla czarnoprochowych zamknięta.
Najbliższa strzelnica jest w Żywcu , ale tylko oś 50 m. W klubie czarnoprochowym mamy tam jeszcze ze 2 - 3 wolne miejsca dla normalnych odpowiedzialnych ludzi
Najbliższa strzelnica jest w Żywcu , ale tylko oś 50 m. W klubie czarnoprochowym mamy tam jeszcze ze 2 - 3 wolne miejsca dla normalnych odpowiedzialnych ludzi
No to mnie zmartwiles Dzieki za propozycje, ale Zywiec troche daleko. Blizej mam Jaworzno.
Witam
do Jaworzna można jeździć. A na która dokładnie bo zgodnie z mapka w okolicach Jaworzna 2 strzelnicę są.
do Jaworzna można jeździć. A na która dokładnie bo zgodnie z mapka w okolicach Jaworzna 2 strzelnicę są.
Cześć,
Gdzie w Żywcu można postrzelać? Dopiero zaczynam, skompletowałem wszystko i rozglądam się za jakąś lokalizacją.
Gdzie w Żywcu można postrzelać? Dopiero zaczynam, skompletowałem wszystko i rozglądam się za jakąś lokalizacją.